• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Jac Thijssedomein 12
Maastricht

In het Maastrichtse stadsdeel Randwyck bieden wij deze aan een autoluwe straat ruim opgezette woning aan. De woning heeft o.a. 4 slaapkamers, woonkamer met grote schuifpui, een dakterras, verzorgde patio tuin met achterom en een ruime garage. Het centrum van Maastricht is slechts op 10 fietsminuten gelegen en op loopafstand bevinden zich het MUMC, het MECC, NS treinstation Randwyck en het Provinciehuis Limburg. In de directe omgeving zijn verschillende winkels, scholen en mooie groenvoorzieningen langs de Maas.

420 m³
4 slaapkamers
€350.000,-- k.k.
Borghaag 68
Maastricht

ONDER BOD Wegens de vele aanvragen kunnen er op dit moment geen bezichtigingen meer worden ingepland. 

Due to the many requests for this property unfortunately no more viewings can be scheduled at the moment. 

In de groene Maastrichtse wijk De Heeg bieden wij deze goed gelegen instapklare hoekwoning aan. Deze fijne gezinswoning heeft o.a. 4 ruime slaapkamers, vaste trap naar de 2e verdieping, een tuin met achterom en een berging. Het winkelcentrum Roserije, een basisschool, kinderopvang en een bushalte liggen letterlijk om de hoek. Het centrum van Maastricht is slechts 5 autominuten verwijderd en het MUMC+ en UM zijn op fietsafstand te bereiken.

348 m³
4 slaapkamers
€318.000,-- k.k.
Platanenlaan 13
Eijsden

Te koop aangeboden een verrassend ruime twee onder één kap woning met o.a. aanbouw, kelders, 3 slaapkamers, diepe tuin met terrasoverkapping, bergingen en meer.

3 slaapkamers
€275.000,-- k.k.
Verkocht
Kerkstraat 7a
Mesch
Te koop aangeboden te Mesch deze ruime 2/1 kapwoning met werkplaats, garage, 3 slaapkamers, complete woonkeuken, bijkeuken, grote woonkamer met erker en meer.
ca. 495 m³
3 slaapkamers
€298.000,-- k.k.
Verkocht
Pastoor Gilissenstraat 30
Mheer

Te koop aangeboden in het mooie landelijke Mheer deze zeer ruime geschakelde woning met o.a. 5 slaapkamers, aanbouw, dakopbouw, woonkeuken, riante woonkamer en meer.

620 m³
5 slaapkamers
€378.000,-- k.k.
Verkocht
Cabernetlaan 13
Maastricht

Te koop Cabernetlaan 13 te Campagne-Maastricht

Deze mooie 2-onder-1-kap woning is gelegen op een ruime kavel in de geliefde wijk Campagne aan de stadsrand van Maastricht en biedt onder andere een ruime woonkamer met aanbouw, open luxe keuken, garage, 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals winkels en scholen, maar ook de binnenstad en natuur- en wandelgebied Jekerdal liggen in de directe omgeving. Ook is de A2 goed bereikbaar richting Eindhoven, Luik en Heerlen.

620 m³
3 slaapkamers
€665.000,-- k.k.
Verkocht
Wilhelminastraat 37
Eijsden
Goed gelegen multifunctioneel ruim hoekpand met garage, oprit en patiotuin. Het pand is ideaal als beleggingspand of voor wonen en werken, detailhandel, dubbele bewoning en veel meer!!
610 m³
3 slaapkamers
Vraagprijs €220.000,-- k.k.
Verkocht
Heerderweg 40
Maastricht

WEGENS ENORME BELANGSTELLING ZIJN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK.
U KUNT UW GEGEVENS MAILEN NAAR INFO@4DVASTGOED.NL ZODRA ER WEER MOGELIJKHEDEN ZIJN ZULLEN WIJ U BENADEREN.

Smaakvol wonen te Wyckerpoort-Zuid, Maastricht!!

Dit karakteristieke woonhuis uit de jaren twintig met authentieke elementen en een aangename tuin op het zuid-westen met terras, groen en een achterom bevindt zich op een uitstekende locatie.

De Heerderweg ligt centraal nabij de “Groene Loper”. Je bent op loopafstand van het station en de bruisende wijk Wyck. In de levendige en gezellige omgeving vind je diverse voorzieningen zoals winkels, supermarkten (Albert Hein, Lidl), restaurants/terrassen en scholen. Via de “Groene Loper” ben je direct op de A2. Parkeren kan voor de deur d.m.v. een parkeervergunning.

580 m³
2 slaapkamers
€335.000,-- k.k.
Verkocht
Klaproos 18
Eijsden

VERKOCHT - Levensloopbestendige semi-bungalow goed gelegen in de geliefde wijk Nieuw-Poelveld van Eijsden. Deze patiowoning heeft o.a. een ruime woonkamer met tuinpui, complete half open keuken, inpandige garage, 3 slaapkamers (1 op de bgg), 2 badkamers (1 op de bgg) en een mooie patiotuin met optimale privacy. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals winkels en scholen, maar ook natuur- en wandelgebieden het Savelsbos, de Eijsder Beemden en de Maas liggen in de directe omgeving. De A2 is goed bereikbaar richting Maastricht, Luik en Heerlen.

565 m³
3 slaapkamers
€498.000,-- k.k.
Verkocht
Klaproos 8
Eijsden

Levensloopbestendige semi-bungalow mooi gelegen in de geliefde wijk Nieuw-Poelveld van Eijsden. Deze patiowoning heeft o.a. een ruime woonkamer met tuinpui, open luxe en complete keuken, inpandige garage, 3 slaapkamers (1 op de bgg), 2 badkamers (1 op de bgg) en een mooie patiotuin met optimale privacy. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals winkels en scholen, maar ook natuur- en wandelgebieden het Savelsbos, de Eijsder Beemden en de Maas liggen in de directe omgeving. De A2 is goed bereikbaar richting Maastricht, Luik en Heerlen.

560 m³
3 slaapkamers
€498.000,-- k.k.
Verkocht
Veldstraat 69
Maastricht
Te koop aangeboden te Heer-Maastricht deze zeer ruime 2/1 kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, grote serre aanbouw, complete keuken, gezellige woonkamer met haardpartij en meer. Geheel up-to-date en mooi gelegen tegenover de kloostertuin  “Opveld”.
550 m³
4 slaapkamers
€379.000,-- k.k.
Verkocht
Veldstraat 83
Maastricht
Te koop aangeboden te Heer-Maastricht deze zeer ruime 2/1 kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, complete keuken, bijkeuken, grote woonkamer met haardpartij en meer. Mooi gelegen tegenover de kloostertuin  “Opveld”.
540 m³
4 slaapkamers
Vraagprijs €355.000,-- k.k.
Verkocht
Hoogstraat 19
Oost-Maarland

Op zoek naar een rustig en goed gelegen vrijstaande woning met grote tuin en vrij uitzicht op de weilanden en zin om aan te pakken? Dan is dat een buitenkans!! Deze woning te Maarland-Eijsden werd in 2017 aangekocht en er zijn diverse zaken duurzaam ecologisch aangepakt zoals: een geheel nieuw zadeldak, nieuwe kozijnen met hr++ beglazing, spouwisolatie, kalei gevelstuc, leemstuc binnenwanden, warmtepompboiler en meer. De woning dient nog verder te worden afgewerkt. Ook zijn er inspirerende schetsontwerpen van een mooie aanbouw op de begane grond.

540 m³
4 slaapkamers
Vraagprijs €398.000,--
Verkocht
Aan het Beeldje 66
Gronsveld

Te koop aangeboden te Gronsveld deze goed onderhouden 2/1 kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, keuken aanbouw, gezellige woonkamer met haardpartij en meer. Goed en rustig gelegen nabij het Savelsbos.

535 m³
4 slaapkamers
€368.000,-- k.k.
Verkocht
Kapelkesstraat 17
Eijsden
Halfvrijstaand knus en instapklaar woonhuis op een perceel van 320m² met een heerlijke tuin op het zuidoosten met berging en een ruim atelier. De woning heeft 3 slaapkamers, een woonkeuken, een ruime living met gezellige haardpartij, een kelder, een zolder en meer...
De woning is gelegen in het landelijke Hoog-Caestert dat grenst aan de kern van Eijsden met alle voorzieningen.
432 m³
3 slaapkamers
Vraagprijs €265.000,-- k.k.
Verkocht
Wethouder Broersstraat 1
Eijsden

TE KOOP: Wethouder Broersstraat 1, 6245 JA Eijsden

2 onder 1 kap Woning met o.a. aanbouw, kelder, 3 slaapkamers, tuin met grote terrasoverkapping, 2 bergingen en meer.

425 m³
3 slaapkamers
€225.000,-- k.k.
Verkocht
Onder de Kerk 35 Maastricht
Maastricht

Te koop aangeboden te Heer-Maastricht deze in 2016 gerenoveerde halfvrijstaande woning uit 1910 met o.a. woonkeuken, gezellige woonkamer, tuin, berging en een riant dakterras van 65m². Goed en rustig gelegen met zicht aan de achterzijde op de Sint Petrusbanden Basiliek van Heer.

410 m³
2 slaapkamers
vraagprijs €370.000,-- k.k.
Verkocht
Professor Duboisstraat 10
Eijsden

Te koop aangeboden in hartje Eijsden deze te moderniseren tussenwoning met o.a. kelder, 4 slaapkamers, tuin, berging en meer.

282 m³
4 slaapkamers
€195.000,--k.k.
Verkocht
Limburgerstraat 114
Cadier en Keer
Te koop aangeboden in hartje Cadier en Keer een carréhoeve met monumentale uitstraling en authentieke elementen: De Custershoeve. Dit bijzondere object heeft een riante schuur en een mooie court. Dubbele bewoning is mogelijk!!
2133 m³
6 slaapkamers
€375.000,-- k.k.
Verkocht
Forcadentstraat 64C
Maastricht

VERKOCHT - Uitstekend gelegen 3-kamerappartement met een loggia, balkon en een berging op de begane grond. De woning is gelegen in het stadsdeel Malpertuis op slechts 10 minuten fietsen van de historische binnenstad en er zijn 2 winkelcentra in de buurt.

De woning wordt momenteel verhuurd en is daarmee geschikt als beleggingsobject.

210 m³
2 slaapkamers
€187.500,-- k.k.
Verkocht
Trichterweg 12
Eijsden

Herenhuis aan de Maas!!

Op een toplocatie aan de Maas in de oude kern van Eijsden is dit karakteristiek en vrijstaand herenhuis gelegen, onder Eijsdenaren beter bekend als Villa Henriëtte, met veel authentieke elementen, garage, stallen en een riante kavel. Met als bonus een huisweide gelegen tegenover de woning: gegarandeerd blijvend vrij uitzicht op de geliefde Maas!

1.220 m³
5 slaapkamers
Verkocht
Op de Dieke 5
Gronsveld

Op zoek naar een rustig en goed gelegen vrijstaande woning met grote tuin en vrij uitzicht vanaf het terras op groen en weilanden? Dan is dit een buitenkans!! Deze ruim opgezette levensloopbestendige woning te Gronsveld werd in 2005 gebouwd op een mooi perceel van 1.065m2 en heeft o.a. een riante inpandige garage met lift naar de begane grond.

 

1.150 m³
3 slaapkamers
€625.000,-- k.k.
Verkocht
Prins Hendrikstraat 2A
Eijsden

VERKOCHT - Ze worden steeds zeldzamer!!

Te koop aangeboden in hartje Eijsden een grondperceel met te slopen loods op ca. 286m² met bestemming Wonen. Een mooi project om je eigen droomhuis te realiseren!

slaapkamers
€165.000,-- k.k.
Verkocht
Wycker Grachtstraat 1A - 12
Maastricht

VERKOCHT Goed gelegen 3-kamerappartement met een balkon en een privé berging in het souterrain. De woning is centraal gelegen in het gezellige stadsdeel Wyck. Hier vind je diverse gezellige terrasjes, heerlijke restaurants, winkels en veel meer faciliteiten. Loop de Oude Maasbrug over en je bent in het oude historische en bourgondische centrum waar nog meer van de gezellige stad Maastricht genoten kan worden.

2 slaapkamers
Vraagprijs €289.000,-- k.k.