• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
+31 (0)6 5330 5555

Met een taxatie van Jeannot Deckers Makelaardij en Taxatieburo wordt de waarde van uw woning nauwkeurig bepaald.

Er kunnen meerdere redenen zijn om een huis of appartement te laten taxeren. De meest voorkomende reden is het moment dat u een huis gaat kopen en een hypotheek daarvoor wilt afsluiten. Andere redenen kunnen zijn:
Een woning herfinancieren in het geval van een nieuwe of aanvullende hypotheek;
Het oversluiten van de hypotheek in verband met renteaanpassing;
De hypotheek aanpassen in het geval van een verbouwing;
Het aanvragen van Nationale Hypotheek Garantie;
Echtscheiding;
Overlijden en/of erfrecht;
Bedrijfsbeëindiging;
Bezwaar WOZ beschikking;
Fiscale vraagstukken.

Voor officiële taxaties door gecertificeerde taxateurs in Eijsden en omgeving is Jeannot Deckers uw betrouwbare partner. Zij zijn deskundig, ervaren en hebben kennis van de lokale markt in de Limburgse regio Margraten-Eijsden en Maastricht.

De taxateurs van Jeannot Deckers zijn deskundig en hebben kennis van de lokale markt.

Een betrouwbare taxatie vraagt niet alleen om bouwkundige kennis. Om de waarde van een woning te kunnen bepalen is ook kennis nodig van de lokale markt en bijvoorbeeld de bestemmingsplannen. De taxateurs van Jeannot Deckers staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Bij een taxatie worden alle factoren die van invloed zijn op het vaststellen van de waarde beoordeeld. Deze factoren zijn actuele de marktsituatie, de bouwkundige constructie, de staat van alle technische installaties en de staat van onderhoud van de woning. Daarnaast worden het kadaster en de bestemmingsplannen getoetst. Al deze zaken worden, net als de inhoud van de woning, het perceeloppervlak en de ligging vastgelegd in een officieel taxatierapport.

Een taxatierapport van Jeannot Deckers is maatgevend voor officiële instanties.

Een officieel taxatie rapport van Jeannot Deckers wordt opgesteld door een gecertificeerde taxateur en vormt daarmee voor banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen de fundering voor hun oordeel inzake de financieringsmogelijkheden. Hun vertrouwen is gebaseerd op onze kennis van zaken, grondige aanpak, vakbekwaamheid, inschrijvingen in de registers van het NRVT en het validatie instituut NWWI.

Een gratis waardebepaling is geen taxatierapport.

Veel makelaars bieden gratis waardebepalingen aan. Dit is slechts een indicatie op basis van algemene gegevens. De werkelijke waarde kan in veel gevallen afwijken van de waardebepaling.  Zaken als verbouwingen of andere verbeteringen worden vaak niet meegenomen. Of omgekeerd, als een woning in een slechte staat is, lekkages of een oude CV-installatie heeft wordt dit meestal buiten beschouwing gelaten. Een waardebepaling of waarde-advies wordt door officiële instanties niet geaccepteerd voor het verkrijgen van een financiering.

Wilt u meer informatie of een afspraak plannen voor een taxatie? Neem dan telefonisch contact met ons op, of laat uw gegevens achter op onderstaand formulier.

+31 (0)6 5330 5555
* Naam en voorletters:
* Emailadres:
* Telefoonnummer:
* Wat is uw vraag?

* deze velden zijn verplicht

Wij gebruiken de gegevens die u hier achterlaat alleen om via e-mail of telefoon contact met u op te nemen. Als u daarna besluit geen gebruik te maken van onze diensten, dan vernietigen wij uw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat. Bekijk hier ons privacy statement.

Huizen en appartementen taxeren Maastricht, Eijsden-Margraten

Logo Nationaal Hypotheek GarantieLogo Register Taateur