• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!

Je huis verkopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Het is financieel en emotioneel gezien best een grote stap. Belangrijk om dan de juiste beslissingen te nemen, zodat je jouw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen.

Maak een vrijblijvende afspraak met Jeannot Deckers en laat je voorlichten wat er zo allemaal bij komt kijken. Wat moet er bij de verkoop worden voorbereid, hoe ontzorgt Jeannot Deckers jou, met andere woorden wat gaat hij voor jou doen en wat wordt er van jou verwacht tijdens het verkoopproces.

Jeannot Deckers Makelaardij&Taxatieburo is je graag van dienst hierbij en begeleidt je transparant door het hele verkooptraject. Wil je bij de verkoop een deel zelf doen, zoals de bezichtigingen? Geen punt, dat bespaart courtage!

Jeannot Deckers komt je graag thuis bezoeken om tijdens een vrijblijvend gesprek kennis te maken en te sparren over de verkoop van jouw huis. Je kunt Jeannot bellen op 06-53305555 of WhatsAppen via dit nummer. Mailen kan natuurlijk ook: info@jeannotdeckers.nl

 

Jeannot Deckers RMT

Makelaardij & Taxatieburo

Persoonlijk  -  Professioneel  -  Pro-actief!!