• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Jac Thijssedomein 12, Maastricht
€350.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Jac Thijssedomein 12, Maastricht

In het Maastrichtse stadsdeel Randwyck bieden wij deze aan een autoluwe straat ruim opgezette woning aan. De woning heeft o.a. 4 slaapkamers, woonkamer met grote schuifpui, een dakterras, verzorgde patio tuin met achterom en een ruime garage. Het centrum van Maastricht is slechts op 10 fietsminuten gelegen en op loopafstand bevinden zich het MUMC, het MECC, NS treinstation Randwyck en het Provinciehuis Limburg. In de directe omgeving zijn verschillende winkels, scholen en mooie groenvoorzieningen langs de Maas.

Indeling

Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Via de hal bereikt u de leefruimte bestaande uit de tuin georiënteerde woonkamer van ca. 29m² met schuifpui en trapkast en de open keuken van 8m². De keuken is gesitueerd aan de straatzijde en heeft een complete keukeninstallatie voorzien van onder meer een koelkast, gaskookplaat, magnetron, vaatwasser, een afzuigkap en een werkblad met spoelbak en mengkraan. De begane grond is voorzien van een behaaglijke vloerverwarming.

1e Verdieping:
Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping. Er zijn op deze verdieping 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is 14½m² groot en heeft een tuindeur naar het dakterras van 4.50x1.85m. De slaapkamer aan de voorzijde is 12½m². De ruime badkamer van 5m² heeft een ligbad met douchegedeelte, een zwevend toilet, een vaste wastafel en een designradiator.

2e Verdieping:
Op de overloop van de 2e verdieping is een grote ronde lichtkoepel geplaatst die zorgt voor extra daglicht. Ook hier is de slaapkamer aan de achterzijde 14½m² groot en de 4e slaapkamer aan de straatzijde is 14m² groot en heeft een balkon. Verder is er op deze verdieping een extra ruimte met daarin ruimte voor opslag, de aansluitingen voor wassen drogen, de cv-ketel (gehuurd bij Hesi) en de mechanische ventilatie.

Tuin:
De verzorgd aangelegde achtertuin is ca. 35 m² groot en op het westen gelegen. De tuin heeft een terras met drainage systeem, een achterom en een garage van 5.90x2.95m met kantelpoort.

De toegang tot de garage en het binnenterrein is alleen voor omwonenden middels een op afstand bedienbare slagboom met abonnementssysteem.

KENGETALLEN / BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 120m²

- Externe bergruimte: 18m²

- Gebouw gebonden buitenruimte (balkon en dakterras): 10m²

- Kavel: 111m²

- Bouwjaar: 1988

- Energielabel: B

- Vloerverwarming begane grond

- Rustige ligging met omsloten parkeerterrein aan achterzijde

- Kosten slagboom toegang en plein onderhoud € 20,- per jaar.
 

OPLEVERING
In de huidige staat, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar.

AANVAARDING
Eind september/oktober 2024, in overleg.

BIEDINGEN

U kunt uw bod schriftelijk of digitaal uitbrengen middels het bijgevoegde biedingsformulier.

KADASTRAAL
Gemeente Maastricht, sectie F, nummer 4125, groot 111m²

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@jeannotdeckers.nl

Voetnoot:
AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen een week na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag in deze ruim opgezette woning.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo

Tel: 06-53305555 / mail: info@jeannotdeckers.nl

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€350.000,-- k.k.
  • 420 m³
  • 111 m² Kavel oppervlakte
  • 120 m² Woon oppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • 1988
Print Brochure Delen
Jac Thijssedomein 12, 6229 EA Maastricht