• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Klaproos 18, Eijsden
€498.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Klaproos 18, Eijsden

VERKOCHT - Levensloopbestendige semi-bungalow goed gelegen in de geliefde wijk Nieuw-Poelveld van Eijsden. Deze patiowoning heeft o.a. een ruime woonkamer met tuinpui, complete half open keuken, inpandige garage, 3 slaapkamers (1 op de bgg), 2 badkamers (1 op de bgg) en een mooie patiotuin met optimale privacy. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals winkels en scholen, maar ook natuur- en wandelgebieden het Savelsbos, de Eijsder Beemden en de Maas liggen in de directe omgeving. De A2 is goed bereikbaar richting Maastricht, Luik en Heerlen.

Indeling

Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast en toilet. Via de entree bereikt u de leefruimte die is opgedeeld in de woonkamer van ca. 35m² en de half open keuken van 12m². De keuken is gesitueerd aan de straatzijde en heeft een moderne en complete keukeninstallatie voorzien van onder meer een koelkast, een luxe oven, gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en een werkblad met spoelbak en mengkraan. De woonkamer heeft een grote tuinpui met dubbele openslaande deuren naar het terras.

Via de achtergelegen hal met tuindeur komt u bij de ruime hoofdslaapkamer van 16m² en de badkamer van 6½m². De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een vaste wastafel en een toilet. Naast de badkamer bevind zich een berging die geschikt is voor wassen/drogen en opslag. Via de achtergelegen hal is ook de inpandige garage bereikbaar. De garage is 20m² groot en heeft een elektrisch bedienbare poort.

1e Verdieping:
Overloop. Ook op deze verdieping is er een badkamer. Deze is 7m² groot en voorzien van een douche en een vaste wastafel. Dan zijn er nog 2 slaapkamers van resp. 12½m² en 13½m². En vervolgens is er nog een berging. Hier is de WTW installatie geplaatst samen met HR combiketel en de omvormer voor de 8 zonnepanelen die in 2022 op het dak zijn geplaatst.

Patiotuin:
De verzorgd aangelegde patiotuin is gesitueerd op het westen en biedt optimale privacy. De tuin is ca. 10m diep en 6.10m breed en heeft een terras met een breed elektrisch bedienbare knikarm zonnescherm en groen.

KENGETALLEN / BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 146m²

- Overige inpandige ruimte: 20m² (garage)

- Gebouwgebonden buitenruimte: 3m² (voordeurluifel)

- Kavel: 245m²

- Bouwjaar: 2010

- Energielabel: A

- Voorzien van elektrisch bedienbare garagepoort en zonnescherm

- 8 Zonnepanelen met 395 WP ieder (2022 geplaatst)


OPLEVERING
In de huidige staat, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar.

AANVAARDING
kan snel / in overleg.

BIEDINGEN

U kunt uw bod schriftelijk of digitaal uitbrengen middels het biedingsformulier.

KADASTRAAL
Gemeente Eijsden, sectie D, nummer 6941.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@jeannotdeckers.nl

Voetnoot:
AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen een week na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag in deze mooie levensloopbestendige woning.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo

Tel: 06-53305555 / mail: info@jeannotdeckers.nl

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€498.000,-- k.k.
  • 565 m³
  • 245 m² Kavel oppervlakte
  • 146 m² Woon oppervlakte
  • 3 slaapkamers
  • 2010
Print Brochure Delen
Klaproos 18, 6245 TP Eijsden