• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Borghaag 68, Maastricht
€318.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Borghaag 68, Maastricht

ONDER BOD

In de groene Maastrichtse wijk De Heeg bieden wij deze goed gelegen instapklare hoekwoning aan. Deze fijne gezinswoning heeft o.a. 4 ruime slaapkamers, vaste trap naar de 2e verdieping, een tuin met achterom en een berging. Het winkelcentrum Roserije, een basisschool, kinderopvang en een bushalte liggen letterlijk om de hoek. Het centrum van Maastricht is slechts 5 autominuten verwijderd en het MUMC+ en UM zijn op fietsafstand te bereiken.

Indeling

Begane grond:
 
Entree met garderobe, meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping. Via de hal bereikt u de leefruimte bestaande uit de woonkamer van ca. 26m² en de open keuken van 7m². De keuken is gesitueerd aan de tuinzijde, heeft een tuindeur naar het terras en een moderne en complete keukeninstallatie voorzien van onder meer een koelkast, vrieskast, oven, 5-pits gaskookplaat, magnetron, vaatwasser een extra brede afzuigkap en een werkblad met spoelbak en mengkraan. 

1e Verdieping: 
Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping. Er zijn op deze verdieping 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer is 14m² groot. De andere slaapkamers zijn 12m² en 7m². De badkamer (vernieuwd in 2019) van 4m² is luxe afgewerkt met een ruime inloopdouche met regendouche en handdouche (kunnen beide tegelijk aan), een zwevend toilet, een wastafelmeubel met 2 kranen en een designradiator.

2e Verdieping: 
Op de 2e verdieping is een grote dakkapel geplaatst in 2021 die zorgt voor fijne extra leefruimte. De trap opkomend komt u in een multifunctionele ruimte van 12m² groot met de aansluitingen voor wassen en drogen en de cv-opstelling. De 4e slaapkamer is 13m² groot en heeft een op maat gemaakte kast onder de schuinte van het dak.

Tuin: 
De verzorgd aangelegde achtertuin is ca. 32 m² groot en heeft een terras, een achterom en een berging van 6m² met extra vliering. 

KENGETALLEN / BIJZONDERHEDEN 
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 116m²
- Externe bergruimte: 6m²
- Kavel: 110m² 
- Bouwjaar: 1980
- Verbouwingen: in 2015 smaakvol gemoderniseerd, in 2019 badkamer vernieuwd en in 2021 dakkapel geplaatst en de 2e verdieping afgewerkt. 
- Energielabel: C
- CV combi ketel Nefit Trendline HRC bouwjaar 2015, eigendom

OPLEVERING 
In de huidige staat, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar. 

AANVAARDING 
Medio september/in overleg. 

BIEDINGEN
U kunt uw bod schriftelijk of digitaal uitbrengen middels het bijgevoegde biedingsformulier vóór donderdag 20 juni 16.00 uur.

KADASTRAAL 
Gemeente Maastricht, sectie P, nummer 7577, groot 110m²
Gemeente Maastricht, sectie P, nummer 7578, groot 12 m², ½ aandeel in gemeenschappelijk voetpad (de achterom) 

BEZICHTIGING 
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@jeannotdeckers.nl 

Voetnoot: 
AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. 
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. 
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht. 

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING 
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst. 

ZEKERHEIDSTELLING 
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen een week na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag in deze mooie instapklare woning. 

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€318.000,-- k.k.
  • 348 m³
  • 116 m² Kavel oppervlakte
  • 116 m² Woon oppervlakte
  • 4 slaapkamers
  • 1980
Print Brochure Delen
Borghaag 68, 6228 EA Maastricht