• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Trichterweg 12, Eijsden
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Trichterweg 12, Eijsden

Op een toplocatie aan de Maas in de oude kern van Eijsden is dit karakteristiek en vrijstaand herenhuis gelegen, onder Eijsdenaren beter bekend als Villa Henriëtte, met veel authentieke elementen, garage, stallen en een riante kavel. Met als bonus een huisweide gelegen tegenover de woning: gegarandeerd blijvend vrij uitzicht op de geliefde Maas!

INDELING

SOUTERRAIN

Dit smaakvolle pand beschikt natuurlijk over een souterrain. Er zijn 2 kelders (11m² en 15m²), geheel droog en perfect geschikt voor wijn, provisie en opslag.

BEGANE GROND

Binnengekomen in de ruime hal komt de sfeer en charme van dit bijzondere pand je tegemoet. Je treft hier de statige en hoge salondeuren naar de living, de authentieke trapopgang, een parketvloer, garderobe en het toilet. Vervolgens kom je in de stijlvolle living van 47m² met salondeuren, visgraat parketvloer, erkerpartij aan de voorzijde en openslaande terrasdeuren aan de tuinzijde en een authentieke open haard met rijk versierde hardstenen schouw.

Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd. De keuken is 12m² groot, heeft een aanbouwkeuken in hoekopstelling en een tuindeur. Vanuit de keuken is inpandig de ruime garage bereikbaar. In de betegelde en verwarmde garage van maar liefst 43m² zijn de aansluitingen voor wassen en drogen, er is een stortbak met warm/koud water aan de achterzijde, een tuindeur, en aan de voorzijde een waterhaspel met warm/koud water en een kantelpoort.


Eenmaal buiten gekomen aan de achterzijde van het pand kun je genieten van de grote tuin van ca. 35m diep en 20m breed. Er is een terras, gras en groen rondom en er zijn 3 bergingen, ieder 10m² groot. Deze zijn in gebruik geweest als paardenstallen. De tuin naast het pand ca. 20mx11m is een afsluitbaar met een hekwerk inclusief poort. Dit maakt het makkelijk om met groot materieel, paarden of ander kleinvee achterom te komen.

1e VERDIEPING

Middels de authentieke vaste trap ga je naar de ruime 1e. verdieping. Er zijn 2 slaapkamers van resp. ca. 29m², 16m². De riante ouderslaapkamer heeft een vaste wastafel en een deur naar het balkon met het onbetaalbare uitzicht op de Maas en België. De kleinere slaapkamer is eveneens voorzien van een vaste wastafel en een bergkast. Middels een bordes is de ruime badkamer van 12 m² bereikbaar. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel, een toilet en een groot ligbad geheel in retrostijl.

2e VERDIEPING

Op de 2e verdieping zijn 3 kamers. 2 Slaapkamers, beide 14m² groot, voorzien van een vaste wastafel en ramen met zicht op de Maas. En er is een ruime hobby/werkkamer van 19m² met zicht op de tuin en de ode kern van Eijsden. De hr-cv combiketel (bouwjaar 2019, eigendom) is hier geplaatst. De hobbykamer heeft eveneens bergkasten/zoldervliering.

KENGETALLEN
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 201m²;
- Overige inpandige ruimte: 26m² kelder en 43m² garage;
- Externe/buitenruimte: ca. 29m² stallen;
- Inhoud: ca. 1.220m³ incl. garage en stallen;
- Kavel: 1.210m² + 830m² weiland aan de Maas;
- Bouwjaar: ca. 1920.

ENERGIELABEL
De woning beschikt over een definitief energielabel F, welke geldig is tot 5 december 2030.

OPLEVERING
In de huidige staat, enkele roerende zaken blijven achter, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar.

AANVAARDING
In onderling overleg, in huidige staat.

KADASTRAAL
Gemeente Eijsden, sectie D, nummers 2957 en 6285.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@4dvastgoed.nl

Voetnoot:
AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u te mogen verwelkomen in deze woning.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.

Jeannot Deckers / 4D Vastgoed Makelaardij & Taxatieburo

Uw Vaste Waarde in Vastgoed!!

Tel: 06-53305555 / mail: info@4dvastgoed.nl

 

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
  • 1.220 m³
  • 2.040 m² Kavel oppervlakte
  • 201 m² Woon oppervlakte
  • 5 slaapkamers
  • 1920
Print Brochure Delen
Trichterweg 12, 6245 ET Eijsden