• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Op de Dieke 5, Gronsveld
€625.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Op de Dieke 5, Gronsveld

Op zoek naar een rustig en goed gelegen vrijstaande woning met grote tuin en vrij uitzicht vanaf het terras op groen en weilanden? Dan is dit een buitenkans!! Deze ruim opgezette levensloopbestendige woning te Gronsveld werd in 2005 gebouwd op een mooi perceel van 1.065m2 en heeft o.a. een riante inpandige garage met lift naar de begane grond!

INDELING

SOUTERRAIN
De riante garage/werkplaats van ca. 105m² is toegankelijk middels een grote sectionaalpoort. Er is een 1 persoonslift naar de begane grond, een deur naar de oprit, een houtkachel voor verwarming van de ruimte en een hydrofoorinstallatie. Verder is er op deze verdieping een ruime provisie/opslagkelder van 20m² en de hal met trap naar de begane grond.

BEGANE GROND
Binnenkomend via de voordeur verwelkomd je de grote en hoge hal met de mooie natuurstenen trap, de meterkast en het toilet.
In de riante woonkamer van 42m² is een grote schuifpui met toegang tot het overdekte terras, de vloer is afgewerkt met hout en hardsteen en er is een schouwpartij met houtkachel. De ruime open keuken van 15m² heeft een complete aanbouwkeuken voorzien van o.a. een koelkast, vaatwasmachine, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken kun je was-berging / bijkeuken in. Hier zijn de aansluitingen voor wassen en drogen, toegang tot de lift, een vlizotrap naar een zolderberging, een tuindeur en een vaste kastenwand met daarin o.a. de cv-ketel.
De ruime slaapkamer op de begane grond van 20m² is vanuit de hal bereikbaar. Naast deze slaapkamer bevind zich de badkamer van 12½m². Deze badkamer is voorzien van een ligbad, een douche met ombouw, een badmeubel met 2 wastafels, een toilet en een designradiator.  De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e VERDIEPING
Ruime overloop met een balustrade van smeedwerk en glas-in-lood met afbeeldingen van o.a. het kasteel en de molen van Gronsveld.
Op de 1e verdieping zijn 2 riante slaapkamers. Deze zijn 32m² en 28m² groot en hebben beide een dakkapel en bergruimte.

Buiten gekomen geniet je van de grote tuin met optimale privacy, het overdekte terras met zicht op weilanden en groen, een tuinkas, een waterpartij met fontein en de mooie vijver. Er is tevens aan beide zijden van de woning een achterom. Ook is er een schuur van 6x3.20m met een rolpoort (hoogte 2.50m), groot en hoog genoeg om bijvoorbeeld een caravan in te stallen. Naast de schuur zijn nog enkele tuinbergingen.

KENGETALLEN / BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 182m²
- Overige inpandige ruimte: 141m² (garage/kelder/berging)
- Externe bergruimte: 20m² (schuur)
- Inhoud: ca. 1.150m³
- Kavel: 1.065m²
- Bouwjaar: 2005
- Energielabel: A
- 18 Zonnepanelen
- Kunststof kozijnen met hr++ beglazing
- Rolluiken rondom
- Begane grondvloer voorzien van vloerverwarming
- Krachtstroom aanwezig
- Lift van de werkplaats/garage naar de bijkeuken
- Schuur geschikt voor stalling van een caravan
- Inpandige garage geschikt voor minstens 4 auto’s
- Levensloopbestendig wonen!!

OPLEVERING
In de huidige staat, enkele roerende zaken en bouwmaterialen blijven achter, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar.

AANVAARDING
In overleg, kan per direct.

BIEDINGEN
U kunt uw bod schriftelijk of digitaal uitbrengen. Zie ook het biedingsformulier met de verkoopvoorwaarden.

KADASTRAAL
Gemeente Gronsveld, sectie B, nummer 3907.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers van 4D Vastgoed.

Voetnoot:
AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u te mogen verwelkomen in deze woning.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
Jeannot Deckers / 4D Vastgoed Makelaardij & Taxatieburo

06-53305555 / info@4dvastgoed.nl

 

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€625.000,-- k.k.
  • 1.150 m³
  • 1.065 m² Kavel oppervlakte
  • 182 m² Woon oppervlakte
  • 3 slaapkamers
  • 2005
Print Brochure Delen
Op de Dieke 5, 6247 BS Gronsveld