• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Prins Hendrikstraat 2A, Eijsden
€165.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Prins Hendrikstraat 2A, Eijsden

VERKOCHT - Ze worden steeds zeldzamer!!

Te koop aangeboden in hartje Eijsden een grondperceel met te slopen loods op ca. 286m² met bestemming Wonen. Een mooi project om je eigen droomhuis te realiseren!

De locatie heeft veel te bieden, zo woon je in de dorpskern met een diversiteit aan voorzieningen, zijn uitvalswegen richting o.a. Maastricht, Luik en Aken snel bereikbaar en tal van natuur en recreatiegebieden zoals de Maas met de Eijsder Beemden letterlijk om de hoek.

Het perceel is uitermate geschikt voor het realiseren van een ruime eengezinswoning. Met een breedte van ca. 12m en een diepte van ca. 24m zijn er diverse bebouwingsmogelijkheden. Bij de gemeente Eijsden-Margraten kun je terecht om te kijken wat de mogelijkheden zijn qua bouwregels, bouwvlak en bijvoorbeeld een beeldkwaliteitsplan.

De loods werd vroeger gebruikt als opslag voor huisbrandstoffen zoals kolen en briketten. Een bodem verkennend onderzoek is uitgevoerd en het rapport is ter inzage beschikbaar.

Bijzonderheden/Kengetallen:

- bebouwd oppervlak ca. 195m²

- perceel ca. 286m²

- bouwjaar ca. 1965

- bestemmingsplan Wonen en Waarde Archeologie 2

 

OPLEVERING
In de huidige staat.

AANVAARDING
Per direct/in overleg.

BIEDINGEN

U kunt uw bod schriftelijk/digitaal uitbrengen middels het biedingsformulier.

KADASTRAAL
Gemeente Eijsden, sectie D, nummer 6518 gedeeltelijk.

Na verkoop zal het perceel worden ingemeten door het Kadaster waarna de definitieve grootte bekend zal zijn. Dan zal het perceel tevens een eigen kadastraal nummer krijgen.

Koper en verkoper kunnen geen rechten ontlenen aan over of ondermaat. Verschil tussen de werkelijke grootte en de grootte zoals deze is opgenomen in de brochure, geeft geen aanleiding tot verrekening.
 

HUISNUMMER

Het grondperceel met loods heeft nu het adres Prins Hendrikstraat 2A, 6245 EE Eijsden. Na verkoop van het grondperceel zal de nieuwe eigenaar bij het indienen van een omgevingsvergunning (bouwplan) bij de gemeente Eijsden-Margraten een eigen huisnummer krijgen.

 

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@jeannotdeckers.nl

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen een week na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop jou hiermee correct te hebben geïnformeerd en verwelkomen je graag bij dit interessante project.

Hartelijk dank voor de belangstelling en graag tot ziens.

Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo

Tel: 06-53305555 / mail: info@jeannotdeckers.nl

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€165.000,-- k.k.
  • ca. 286 m² Kavel oppervlakte
  • m² Woon oppervlakte
  • slaapkamers
Print Brochure Delen
Prins Hendrikstraat 2A, 6245 EE Eijsden