• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Heerderweg 40, Maastricht
€335.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Heerderweg 40, Maastricht

WEGENS ENORME BELANGSTELLING ZIJN NIEUWE BEZICHTIGINGEN MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK.
U KUNT UW GEGEVENS MAILEN NAAR INFO@4DVASTGOED.NL ZODRA ER WEER MOGELIJKHEDEN ZIJN ZULLEN WIJ U BENADEREN.

Smaakvol wonen te Wyckerpoort-Zuid, Maastricht!!

Dit karakteristieke woonhuis uit de jaren twintig met authentieke elementen en een aangename tuin op het zuid-westen met terras, groen en een achterom bevindt zich op een uitstekende locatie.

De Heerderweg ligt centraal nabij de “Groene Loper”. Je bent op loopafstand van het station en de bruisende wijk Wyck. In de levendige en gezellige omgeving vind je diverse voorzieningen zoals winkels, supermarkten (Albert Hein, Lidl), restaurants/terrassen en scholen. Via de “Groene Loper” ben je direct op de A2. Parkeren kan voor de deur d.m.v. een parkeervergunning.

INDELING

SOUTERRAIN

Dit smaakvolle pand beschikt over een groot souterrain met gewelfde plafonds. Er is een provisiekelder van 16m², een kelder van 9m² met de aansluitingen voor wassen en drogen en een berging van 11m² geschikt voor opslag/fietsen/gereedschap e.d. In deze berging is de cv-ketel geïnstalleerd en je kunt er de verrassende tuin in.

Eenmaal buiten aan de achterzijde van het pand kun je genieten van een grote stadstuin van ca. 22m diep en 5m breed. Er is een terras, een overdekt terras  begroeid met wijnranken, gras en groen rondom, een kruidentuintje en een achterom.

BEGANE GROND

Binnengekomen in de hal komt de sfeer en charme van dit karakteristieke pand je tegemoet. Je treft hier het hoge plafond met ornamenten, de authentieke trapopgang, de garderobe en het toilet. Links van de hal kom je in de stijlvolle woonkamer van 22m² met het houten plankenvloer, het hoge plafond met 2 rijk versierde ornamenten en het met glas in lood versierde raam aan de voorzijde.

Aan de achterzijde is de keuken. De keuken is 9m², heeft een aanbouwkeuken in hoekopstelling met een koelkast, vaatwasmachine, afzuigkap en een rvs fornuis met oven en 6 gaspitten.

1e VERDIEPING

Met de authentieke vaste trap ga je naar de ruime 1everdieping. Er is een slaapkamer van ca. 18m². Ook hier een mooie hoog plafond met ornament en lijsten rondom. De ruime badkamer van ca 9 m² is voorzien van een vaste wastafel, een toilet, een ligbad en een inloopdouche.

2e VERDIEPING

Op de 2e verdieping is de 2e ruime slaapkamer. Deze is ca. 28m², heeft een dakkapel aan de voorkant- en achterkant en een houten vloer. De dakspanten zijn in het zicht en de hoogte van deze kamer is 3.80m! De kamer kan makkelijk opgesplitst worden in 2 kamers.

KENGETALLEN

- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 102m²;

- Overige inpandige ruimte: 42m²(souterrain); 

- Inhoud: ca. 580m³;

- Kavel: 188m²;

- Bouwjaar: ca. 1920;

- Kunststof kozijnen met thermopane beglazing;

- Combi-cv ketel eigendom, bouwjaar 2020.


OPLEVERING
In de huidige staat, enkele roerende zaken blijven achter, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar.

AANVAARDING
In onderling overleg.

KADASTRAAL
Gemeente Maastricht, sectie F, nummers 957 en 4010.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@4dvastgoed.nl

De bezichtigingen worden gepland op de volgende datums/tijden:

dinsdag 17-08 van 14.00-17.30 uur

woensdag 18-08 van 13.00-17.30 uur

donderdag 19-08 van 11.00-17.30 uur

vrijdag 20-08 van 11.00-17.30 uur

BIEDINGEN

Alleen schriftelijke biedingen worden in behandeling genomen en aan de cliënt voorgelegd. Indien je een bod wilt uitbrengen kun je gebruik maken van het biedingsformulier. Je kunt tot en met 26 augustus je bod uitbrengen.

Voetnoot:
AANSPRAKELIJKHEID

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 1 week na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop je hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen je te mogen verwelkomen in deze woning.

Hartelijk dank voor je belangstelling en graag tot ziens.

Jeannot Deckers / 4D Vastgoed Makelaardij & Taxatieburo

Tel: 06-53305555 / mail: info@4dvastgoed.nl

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€335.000,-- k.k.
  • 580 m³
  • 188 m² Kavel oppervlakte
  • 102 m² Woon oppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • 1920
Print Brochure Delen
Heerderweg 40, 6224 LE Maastricht