• Jeannot Deckers Makelaardij & Taxatieburo – uw vaste waarde in vastgoed!
Cabernetlaan 13, Maastricht
€665.000,-- k.k.
Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
Cabernetlaan 13, Maastricht

Deze mooie 2-onder-1-kap woning is gelegen op een ruime kavel in de geliefde wijk Campagne aan de stadsrand van Maastricht en biedt onder andere een ruime woonkamer met aanbouw, open luxe keuken, garage, 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals winkels en scholen, maar ook de binnenstad en natuur- en wandelgebied Jekerdal liggen in de directe omgeving. Ook is de A2 goed bereikbaar richting Eindhoven, Luik en Heerlen.

Indeling

Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast en toiletruimte v.v. fonteintje en een wandtoilet. Via de entree bereikt u het leefgedeelte (totaal 78m2) met aanbouw uit 2014 die het binnen-buiten gevoel mooi versterkt! De aanbouw van 27m² heeft 2 schuifpuien, een lichtstraat en een hardstenen vloer met vloerverwarming. De vloeren van de gezellige woonkamer van ca. 42m² en de open keuken zijn afgewerkt met eiken planken. De open keuken van 9m² heeft een luxe keukeninstallatie voorzien van (Miele apparatuur) een ruime koelkast, aparte vrieskast, combi stoomoven, grote oven, warmhoud-lade, inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, en een rvs werkblad met spoelbak en mengkraan.

1e Verdieping:
Overloop. Badkamer van ca. 11m² v.v. een wandcloset, inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en inbouwkast. Slaapkamer 1 van ca. 17m², slaapkamer 2 van ca. 12m² en slaapkamer 3 van ca. 22m². Slaapkamer 3 is voorzien van vaste kasten. Op de gehele verdieping zijn de vloeren ook hier afgewerkt met eiken planken.

2e Verdieping:
Middels de vaste trap is de zolder te bereiken. De zolders (verdeeld in 2 ruimtes) worden nu gebruikt voor opslag en wassen/drogen. Ook de gehuurde hr combiketel is hier geplaatst.
Meer woonruimte nodig? De zolder is te verbouwen tot slaap-/werk-kamers, evt. nog uit te breiden met dakkapellen.

Tuin:
De verzorgd aangelegde tuin is gesitueerd op het zuiden. Er zijn meerdere terrassen, een heerlijk overdekt zitgedeelte van 15m², gras, borders met Cortenstaal, bomen en groen rondom.
De garage van 7.50x3m is overdekt te bereiken en is voorzien van een kantelpoort. In het achterste deel van de garage zijn aansluitingen voor wassen en drogen. 


KENGETALLEN / BIJZONDERHEDEN
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 171m²
- Overige inpandige ruimte: 24m² (zolder)
- Externe bergruimte: 23m² (garage)
- Gebouwgebonden buitenruimte: 25m² (terrasoverkappingen)
- Inhoud: ca. 620m³
- Kavel: 504m²
- Bouwjaar: 1973, verbouwd in 2014 (aanbouw-keuken-en meer)
- Energielabel: D
- Hardhouten kozijnen met deels dubbel en deels hr++ beglazing
- Gehuurde Nefit hr combi cv-ketel bouwjaar 2020
- Begane grondvloer deels voorzien van vloerverwarming

OPLEVERING
In de huidige staat, enkele roerende zaken en bouwmaterialen blijven achter, de lijst met roerende zaken is bij de makelaar opvraagbaar.

AANVAARDING
In overleg, kan snel.

BIEDINGEN
U kunt uw bod schriftelijk of digitaal uitbrengen voor 12 mei 2022. Zie ook het biedingsformulier met de verkoopvoorwaarden.

KADASTRAAL
Gemeente Maastricht, sectie O, nummer 3563.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaar Jeannot Deckers, 06-53305555 / info@4dvastgoed.nl

Voetnoot:
AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is.
De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht.
Wij attenderen de kopers op haar onderzoekplicht.

KOOPAKTE / SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt. Kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid voor de aankoop. De overeenstemming wordt schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend wordt.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en verwelkomen u graag in deze mooie woning.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
Jeannot Deckers / 4D Vastgoed Makelaardij & Taxatieburo
Tel: 06-53305555 / info@4dvastgoed.nl

 

 

Neem contact op

+31 (0)6 5330 5555
info at jeannotdeckers dot nl
€665.000,-- k.k.
  • 620 m³
  • 504 m² Kavel oppervlakte
  • 171 m² Woon oppervlakte
  • 3 slaapkamers
  • 1973
Print Brochure Delen
Cabernetlaan 13, 6213 GR Maastricht